Ajankohtaista

15.02.2019

27.3. – 24.4.2019

Kuka olet, mistä tulet ja mihin olet matkalla? Mitä tunnet ja mitä tarvitset? Haluatko löytää itsestäsi jotain uutta ja kehittyä?
Entä mietityttääkö elämäsi tärkeimmät ihmissuhteet sinua?

 

13.02.2019

Aiheena: IHMISEN KAIPAUS SELITTÄMÄTTÖMÄÄN

Niin kauan kuin ihminen on ollut olemassa, hän on kaivannut jotain itseään suurempaa. Jotain, jota hän ei kykene selittämään mutta johon hän voisi turvautua. Ihmisen palvonnan historia on pitkä ja näyttää tässä modernissa maailmassa vain jatkuvan. Näin siitä huolimatta, että meillä on asiat ulkoisesti paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Mikä on tämä ihmisen kaipaus mysteeriin? Mistä se tulee ja pitäisikö siihen suhtautua vakavasti? Entä voiko tämä etsiminen päättyä johonkin muuhun kuin pettymykseen, uskonnollisuuteen tai epätoivoon. Voisiko se johtaa jopa löytämiseen?

03.02.2019

TIEDUSTELE PERUUTUSPAIKKOJA! 18. kasvuryhmämme käynnistyy 11.4.2019.

Huhtikuussa alkava SIGMA -kasvuryhmämme on täynnä. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja 1.3. alkaen.
Otamme vastaan hakemuksia lokakuussa aloittavaan TAU -ryhmään.

Ihminen tavattavisssa -kasvuohjelma on koulutus sekä henkilökohtaisten, että työyhteisöjen ihmissuhde- ja johtamistaitojen kehittämiseen.

22.01.2019

Terapeuteiltamme on mahdollista saada suomen kielen lisäksi palveluja myös muilla kielillä.

17.01.2019

Onneksi olkoon uudet Ihminen tavattavissa -terapeuttimme
Mikko Meritie, Anne Ollikainen ja Tanja Leppämäki!

03.11.2018

LEVOLLISUUDEN POLULLE PATMOKSEN PYHÄLLE SAARELLE 4.–11.5.2019. 
Patmoksen matkamme on peruttu. Pahoittelumme kiiinnostuneille ja jo matkansa varanneille.

"Levollisuus syntyy kun ihminen elää läsnäolon tilassa. Kun on läsnä tässä hetkessä, on myös yhteydessä omaan syvyyteensä, sinne missä kaikki on hidasta, levollista ja totta. Läsnäolemisen tilassa olemme yhteydessä sieluumme. Sielu katselee elämäämme ylhäältä, ajattomuudesta käsin. Yhteydessä sieluumme saamme arkeemme ikuisuuden näkökulman. Asetumme polulle johon
elämä meitä kutsuu." - Tommy Hellsten

Levollisuuden polun oppaana terapeutti, kirjailija Tommy Hellsten, psykosynteesiterapeutti Chris-Marie Törnroos, Patmoksen asiantuntijaopas, opetusneuvos, pappi Kalevi Virtanen sekä Kreikan asiantuntija Minna Puhakka

31.10.2018

Tervetuloa terapeuttiselle vastaanotolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

11.10.2018

15.1. - 26.3.2019  "Nainen matkalla Minuuteen".
Kurssi Carita Hellstenin kirjan Virtaus ja vastavirta - pohjalta, kasvuryhmä Sinulle nainen!

”Tiedätkö että sinussa on lähde, joka pulppuaa puhdasta, raikasta vettä. Vaikka kasvamisesi kestäisi kuinka kauan tahansa, vaikka kulkisit takaperin ja toistaisit vanhoja virheitäsi, lähde on olemassa. Sen luokse voi palata saamaan opastusta ja voimia”

Lähdetkö mukaan matkalle?

Ryhmään mahtuu 12 naista ilmoittautumisjärjestyksessä. RYHMÄSSÄ ON VIELÄ VAPAITA PAIKKOJA!