Ajankohtaista

Dialogi

Aiheena "Toipumisprosessin neljä vaihetta".
Ilmoittautumiset info@ihminentavattavissa.fi

 

"Elämä kutsuu meitä eheytymään ja kasvamaan yhä enemmän siksi, mitä me syvällä sisimmässämme olemme. Matka kohti omaa minuutta kulkee usein menneisyyden kohtaamisen kautta. Vain tulemalla tietoiseksi siitä, mitä me kannamme sisällämme, voimme vapautua taakoistamme ja oppia elämään tässä ja nyt.

Tällä matkalla voi erottaa muutamia vaiheita, jotka näyttävät kuuluvan eräänlaiseen toipumislogiikkaan. Työstämme sisäisiä kokemuksiamme paitsi tiedon tasolla, kognitiivisesti, myös tunnetasolla, emotionaalisesti. Ja jotta muutos todella olisi pysyvä, kaiken täytyy muuntua uusiksi teoiksi toiminnallisella tasolla." -Tommy Hellsten

 

Koulutus

Ihminen tavattavissa -ohjelman 15. kasvuryhmä käynnistyy 5.4.2018. Ryhmässä on vielä vapaita paikkoja. Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään 28.2.2018 täytämme paikat hakujärjestyksessä. 

 

 

Ihminen tavattavisssa -kasvuohjelma on koulutus sekä henkilökohtaisten, että työyhteisöjen ihmissuhde- ja johtamistaitojen kehittämiseen.

Muu

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

 

 

Mentoroinnista voi saada tukea erilaisiin elämäntilanteisiin.

Matka

Tommyn kanssa Kreikkaan, Patmoksen pyhälle saarelle 5.-12.6.2018

Matkallemme on varattavissa vielä 3 huonetta. paikkavaraukset joko huoneittain tai
nais/miespaikkoina. Tervetuloa mukaan matkalle!