Ajankohtaista

03.11.2018

Ihminen tavattavissa -ohjelman 17. kasvuryhmä käynnistyy 11.4.2019.

Haku huhtikuussa alkavaan ryhmään päättyy 4.1.2019. Kysy lisätietoja sähköpostitse info@ihminentavattavissa.fi tai soita 045 312 3635.

Ihminen tavattavisssa -kasvuohjelma on koulutus sekä henkilökohtaisten, että työyhteisöjen ihmissuhde- ja johtamistaitojen kehittämiseen.

03.11.2018

LEVOLLISUUDEN POLULLE PATMOKSEN PYHÄLLE SAARELLE 4.–11.5.2019. 

"Levollisuus syntyy kun ihminen elää läsnäolon tilassa. Kun on läsnä tässä hetkessä, on myös yhteydessä omaan syvyyteensä, sinne missä kaikki on hidasta, levollista ja totta. Läsnäolemisen tilassa olemme yhteydessä sieluumme. Sielu katselee elämäämme ylhäältä, ajattomuudesta käsin. Yhteydessä sieluumme saamme arkeemme ikuisuuden näkökulman. Asetumme polulle johon
elämä meitä kutsuu." - Tommy Hellsten

Levollisuuden polun oppaana terapeutti, kirjailija Tommy Hellsten, psykosynteesiterapeutti Chris-Marie Törnroos, Patmoksen asiantuntijaopas, opetusneuvos, pappi Kalevi Virtanen sekä Kreikan asiantuntija Minna Puhakka

02.11.2018

Aiheena: RAKKAUS, en voi hallita sitä, en ansaita enkä ostaa sitä, mutta voin avautua sille

Rakkaus on mysteeri, selittämätön ja salaperäinen. Ei mikään kiehdo ihmistä yhtä paljon kuin juuri rakkaus. Romaanit, elokuvat ja musiikki ovat kautta aikojen käsitelleet rakkautta. Miksi se kiehtoo meitä? Miksi me kaikki tavoittelemme sitä? Entä miten rakkautta voi saada ja mikä sen merkitys ihmiselle on?"

31.10.2018

Tervetuloa terapeuttiselle vastaanotolle!

Apua voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.