Dialogi-ilta 12.9. klo 18:00 Helsingissä

Tommy Hellsten

Aiheena: En voi nähdä sinua ellen näe itseäni

"Jos en ole tietoinen varjostani, en näe sinua vaan itseni sinussa. Silloin sinä et tule kohdatuksi vaan käytetyksi. Kaappaan sinut sisäiseen tiedostamattomaan draamaani enkä ymmärrä, että näin teen. Mitä tämä tarkoittaa johtamisessa, kasvatuksessa ja erityisesti parisuhteissa?"

Tommyllä on jo vuosia ollut unelma koota ihmisiä yhteen pysähtymään elämän äärelle. Lindnäs -dialogi on sitä – yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa kasvamista ja yhdessä ihmettelemistä. Nyt nämä suositut dialogi-illat käynnistyvät uudelleen 2 vuoden tauon jälkeen Helsingissä.

Dialogi-illassa pysähdymme hetkeksi oman ihmisyytemme äärelle etsimään syvyyttä ja tarkoitusta elämään, keskustellen, pohtien, ihmetellen.  Jokainen ilta on itsenäinen kokonaisuus, ja jokaisella illalla on oma inhimilliseen kasvuun ja elämään liittyvä teema.  Tilaisuus koostuu Tommyn luennosta sekä dialogiosuudesta.

Tilaisuudet järjestetään Helsingissä Rikhardinkadulla Ihminen tavattavissa -ohjelman toimitiloissa. Jokaiseen dialogi-iltaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistumismaksu on 80,- / krt (sis. alv). Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Tilaisuudet alkavat klo 18.

 

Syksyn dialogipäivät ovat keskiviikkoisin klo 18-20.30:

12.9.2018 "En voi nähdä sinua, ellen näe itseäni" 
17.10.2018 "Onko kaikki hyvin vaikka elämässä olisi vaikeuksia" 
14.11.2018  "Intuitio, sen tietämistä mitä ei voi tietää"

12.12.2018 "Narsismi työssä, kotona ja parisuhteessa" 

 

Ilmoittautumiset: info@ihminentavattavissa.fi

Osoite: Rikhardinkatu 2, Helsinki