Dialogi-ilta 16.5. klo 18:00 Helsingissä

Tommy Hellsten

Aiheena: Et voi koskaan saada tarpeeksi sitä, mitä et tarvitse.

 

"Oikeita tarpeitaan ei aina ole helppo tunnistaa. Kun kaipaamme läheisyyttä, turvaudumme päihteisiin. Kun ihmisarvomme on hauras, paikkaamme sitä suorituksilla. Kun tarvitsemme lohdutusta, haemme sitä ruoasta. 

Vaikka saavuttaisimme mitä tahansa, emme koskaan pääse perille. Perille pääsemme vasta kun haemme oikeita asioita, niitä jotka vastaavat todellisia tarpeitamme. Ne löydämme sitä mukaa kun arvomme muuttuvat."

Tommyllä on jo vuosia ollut unelma koota ihmisiä yhteen pysähtymään elämän äärelle. Lindnäs -dialogi on sitä – yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa kasvamista ja yhdessä ihmettelemistä. Nyt nämä suositut dialogi-illat käynnistyvät uudelleen 2 vuoden tauon jälkeen Helsingissä.

Dialogi-illassa pysähdymme hetkeksi oman ihmisyytemme äärelle etsimään syvyyttä ja tarkoitusta elämään, keskustellen, pohtien, ihmetellen.  Jokainen ilta on itsenäinen kokonaisuus, ja jokaisella illalla on oma inhimilliseen kasvuun ja elämään liittyvä teema.  Tilaisuus koostuu Tommyn luennosta sekä dialogiosuudesta.

Tilaisuudet järjestetään Helsingissä Rikhardinkadulla Ihminen tavattavissa -ohjelman toimitiloissa. Jokaiseen dialogi-iltaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistumismaksu on 80,- / krt (sis. alv). Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Tilaisuudet alkavat klo 18.

 

Kevään dialogipäivät ovat keskiviikkoisin klo 18-20.30:

31.1.2018 "Häpeä ja selviytymisstrategiat" 
28.2.2018 "Toipumisprosessin neljä vaihetta" 
4.4.2018  "Läsnäolon mysteeri"
16.5.2018 "Et voi koskaan saada tarpeeksi sitä mitä et tarvitse" 

 

Ilmoittautumiset: info@ihminentavattavissa.fi

Osoite: Rikhardinkatu 2, Helsinki