Dialogi-ilta 17.10. klo 18:00 Helsingissä

Aiheena: Onko kaikki hyvin vaikka elämässä olisi vaikeuksia

"Onko onnemme kiinni siitä, että onnistumme luomaan oikeat olosuhteet, vai siitä, että hyväksymme ne olosuhteet, jotka nyt ovat? Mikä on vaikeuksien ja vastoinkäymisten merkitys ihmisen elämässä? Mitä hyvää voisi olla kärsimyksessä?"

Tommyllä on jo vuosia ollut unelma koota ihmisiä yhteen pysähtymään elämän äärelle. Lindnäs -dialogi on sitä – yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa kasvamista ja yhdessä ihmettelemistä. Nyt nämä suositut dialogi-illat käynnistyvät uudelleen 2 vuoden tauon jälkeen Helsingissä.

Dialogi-illassa pysähdymme hetkeksi oman ihmisyytemme äärelle etsimään syvyyttä ja tarkoitusta elämään, keskustellen, pohtien, ihmetellen.  Jokainen ilta on itsenäinen kokonaisuus, ja jokaisella illalla on oma inhimilliseen kasvuun ja elämään liittyvä teema.  Tilaisuus koostuu Tommyn luennosta sekä dialogiosuudesta.

Tilaisuudet järjestetään Helsingissä Rikhardinkadulla Ihminen tavattavissa -ohjelman toimitiloissa. Jokaiseen dialogi-iltaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistumismaksu on 80,- / krt (sis. alv). Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Tilaisuudet alkavat klo 18.

 

Syksyn dialogipäivät ovat keskiviikkoisin klo 18-20.30:

12.9.2018 "En voi nähdä sinua, ellen näe itseäni" 
17.10.2018 "Onko kaikki hyvin vaikka elämässä olisi vaikeuksia" 
28.11.2018  "Intuitio, sen tietämistä mitä ei voi tietää"

12.12.2018 "Narsismi työssä, kotona ja parisuhteessa" 

 

Ilmoittautumiset: info@ihminentavattavissa.fi

Osoite: Rikhardinkatu 2, Helsinki