Dialogi-ilta 28.2. klo 18:00-20:30 Rikhardinkatu 2, Helsinki

Aiheena "Toipumisprosessin neljä vaihetta".
Ilmoittautumiset info@ihminentavattavissa.fi

 

"Elämä kutsuu meitä eheytymään ja kasvamaan yhä enemmän siksi, mitä me syvällä sisimmässämme olemme. Matka kohti omaa minuutta kulkee usein menneisyyden kohtaamisen kautta. Vain tulemalla tietoiseksi siitä, mitä me kannamme sisällämme, voimme vapautua taakoistamme ja oppia elämään tässä ja nyt.

Tällä matkalla voi erottaa muutamia vaiheita, jotka näyttävät kuuluvan eräänlaiseen toipumislogiikkaan. Työstämme sisäisiä kokemuksiamme paitsi tiedon tasolla, kognitiivisesti, myös tunnetasolla, emotionaalisesti. Ja jotta muutos todella olisi pysyvä, kaiken täytyy muuntua uusiksi teoiksi toiminnallisella tasolla." -Tommy Hellsten

 

Tommyllä on jo vuosia ollut unelma koota ihmisiä yhteen pysähtymään elämän äärelle. Lindnäs -dialogi on sitä – yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa kasvamista ja yhdessä ihmettelemistä. Nyt nämä suosisitut dialogi-illat käynnistyvät uudelleen 2 vuoden tauon jälkeen Helsingissä.

Dialogi-illassa pysähdymme hetkeksi oman ihmisyytemme äärelle etsimään syvyyttä ja tarkoitusta elämään, keskustellen, pohtien, ihmetellen.  Jokainen ilta on itsenäinen kokonaisuus, ja jokaisella illalla on oma inhimilliseen kasvuun ja elämään liittyvä teema.  Tilaisuus koostuu Tommyn luennosta sekä dialogiosuudesta.

Tilaisuudet järjestetään Helsingissä Rikhardinkadulla Ihminen tavattavissa -ohjelman toimitiloissa. Jokaiseen dialogi-iltaan mahtuu 20 osallistujaa.  Osallistumismaksu on 80,- / krt (sis. alv). Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Tilaisuudet alkavat klo 18.

Kevään dialogipäivät ovat keskiviikkoisin:
31.1.2018 "Häpeä ja selviytymisstrategiat" 
28.2.2018 "Toipumisprosessin neljä vaihetta" 
4.4.2018 "Läsnäolon mysteeri"
16.5.2018 "Et voi koskaan saada tarpeeksi sitä mitä et tarvitse" 

Ilmoittautumiset: info(at)ihminentavattavissa.fi