Kasvotusten -kiertue

Kasvotusten ovat kaksi omalla sarallaan tunnettua ihmisyyden ja elämän ihmettelijää ja etsijää. Kasvotusten toistensa kanssa, ikiaikaisessa ympäristössä, kirkossa. Illan aikana musiikki ja puhe vuorottelevat ja rakentavat yleisölle mahdollisuuden viivähtää hetken kasvotusten elämän käännekohtien, kipujen ja kauneuden äärellä. 


Katso tältä videolta Tommyn ajatuksia kiertueesta: https://vimeo.com/222651108/fa8cf2d688

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius toteuttavat yhteisen Kasvotusten –kiertueen. Ilta ei ole puhetilaisuus tai konsertti, vaan vuorovaikutuksellinen hetki elämäntarinoille, kohtaamiselle ja lauluille. 

Tommy Hellsten kommentoi: 

Neljäkymmentä vuotta aitiopaikalla ihmisyyden äärellä. Sitä on työni terapeuttina, kirjailijana ja kouluttajana ollut. Mitä olen oppinut meistä ihmisistä, keitä me olemme, mikä meitä yhdistää ja mikä erottaa? Missä meissä on kaikkein ihmeellisintä? Sanoilla ja sävelillä, musiikin universaalilla kielellä yritämme koskettaa sisimpämme salattuja kieliä, tavoittaa jotain oleellista siitä, mitä ihmisenä oleminen tässä maailmassa on. Levollinen pysähtyminen, läsnäolo tässä hetkessä. Siinä sisin tulee kosketetuksi. 

Tommi Kalenius jatkaa:
Musiikki jatkaa siitä, mihin sanat loppuvat. Lauluilla voidaan osua ihmisyydessä johonkin sellaiseen selittämättömään kohtaan, jossa ei tarvita naamioita tai kovia kuoria. Näiden iltojen mahdollisuus on yhdistää ja rohkaista meitä löytöretkeilijöitä, jotka mietimme että mistä tässä kaikessa on kyse ja mikä meidät tähän on tuonut. Lauluntekijänä janoan tällaisia ydinkosketuksia ja minulla on tarve jatkuvasti etsiytyä sille ihmisyyden paikalle, jossa sijaa saavat hiljaiset kysymykset, varmojen vastauksien sijaan. 

 

Tommi Kaleniuksen mukana kiertueella esiintyvät Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, Pasi Ryökkynen ja Miika Pelkonen. 

Kiertueen tuottavat Kansan Raamattuseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli. 

 

Kasvotusten kiertue: 

29.08 Turku, Mikaelinkirkko

30.08 Tampere, Aleksanterin kirkko

05.09 Seinäjoki, Lakeuden risti 

06.09 Porvoo, Tuomiokirkko

12.09 Helsinki, Kallion kirkko

13.09 Jyväskylä, Taulumäen kirkko

 

Illat alkavat klo 19.00. 

Kesto noin 2h 30min väliajan kanssa.

 
Liput:
www.lippu.fi/kasvotusten
25€ palvelupalkkioineen ennakko

30€ ovelta mikäli lippuja jäljellä