Heikki Törmi

Yritys: 
Avoin yhtiö Törmi @ Törmi

Paikkakunta: Kajaani

Puhelin: +358 (0)50 520 7790

Sähköposti: tormi[at]mac.com

Kotisivut: www.mentormi.fi

Olen Ihminen tavattavissa-mentor, psykodraamaohjaaja, kahden lapsen isä ja aviomies. Pohjakoulutukseltani olen teatteritaiteen maisteri. Ihminen tavattavissa –mentoroinnin, psykodraama-ryhmien ohjaamisen ja teatterityöni ohessa opiskelen hahmoterapeutiksi Tanskassa (Gestalt Institute of Scandinavia). Matkan varrella olen kouluttautunut myös rakentavan vuorovaikutuksen ja trauma releasing exercises (tre) –ohjaajaksi.

Olin luisumassa kohti tuhoa. Pitkän ja tuskallisenkin kamppailun jälkeen pystyin ottamaan avun vastaan. Aivan yksinkertaista se ei kuitenkaan ollut.

Käännekohtana omassa elämässäni voin pitää kesää 2007. Tästä alkoi toipuminen vertaisryhmissä ja kiinnostuminen omasta hyvinvoinnistani. Ymmärsin että minullakin on mahdollisuus täysipainoiseen ja onnelliseen elämään, mikäli olen valmis kohtaamaan ongelmani.

Ihminen tavattavissa-mentor-, psykodraama- ja hahmoterapeutti-koulutukset ovat tarjonneet minulle ennen kaikkea hyvin merkityksellisen ja kokemuksellisen matkan oman minuuden löytämiseen. Koulutukset on mahdollistaneet itseni kohtaamisen sellaisena kuin olen. Rehellisenä ja vilpittömänä itselleni. Ja tutustuminen jatkuu.

Tahdon olla tukenasi jos Sinä haluat selvittää kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa.

Koen että mentor on matkakumppani, opas ja rinnallakulkija.

Tervetuloa mentorointiin!