Ihminen Tavattavissa -kasvuohjelma

Oletko elämässäsi sellaisessa vaiheessa, että kaipaat jotain muuta? Et ehkä tiedä mitä, mutta on kuin jokin uusi haluaisi sisällä syntyä ja pyrkisi pintaan. Koet ehkä, että periaatteessa kaikki on hyvin, jotain kuitenkin puuttuu. Syvempi merkitys, aidompi elämä? Sellainen, joka on enemmän itsesi muotoinen, itsesi valitsema ja jolla on tarkoitus. Elät nyt, etkä haluaisi haaskata sitä johonkin, jota et oikein koe omaksesi. Et halua tyytyä vain selviytymään hengissä, vaan oikeasti elää, olla luova ja tuntea elämäniloa.

Ihminen tavattavissa -kasvuohjelma (osa Ihminen tavattavissa -mentorkoulutusta) on rakennettu siten, että se vie kohti omaa todellista itseä ja muodostaa polun, jossa syvempi ja merkittävämpi elämä alkaa hahmottua ja löytyä. Se tapahtuu yhdessä toisten samanlaisia kysymyksiä pohtivien kanssa. Ohjelma pitää sisällään kaksi päivän mittaista kokoontumista kuukaudessa asiantuntijoiden ohjauksessa. Lisäksi on kaksi vertaisryhmän kokoontumista kuukaudessa.

Tämän ohjelman läpikäyminen antaa mahdollisuuden hakea opiskelijapaikkaa Ihminen tavattavissa -jatkokoulutukseen. Näin sinusta voi tulla Ihminen tavattavissa -mentor. Tämä koulutus valmistaa uuteen ammattiin tai antaa valmiuksia käyttää koulutuksen synnyttämiä valmiuksia siinä ammatissa missä olet.

Kasvuryhmän ohjaajina toimivat Mathias Hellsten, Tommy Hellsten, Chris-Marie Törnroos, Leena Tåg ja Heikki Törmi sekä eri alojen asiantuntijat. Ohjelma on ollut käynnissä vuodesta 2007. Kasvuohjelman läpikäyneitä henkilöitä lähes 200 ja valmistuneita Ihminen tavattavissa -mentoreita 49.  Ohjelmaan voi hakea kuka tahansa.
 

 

KOULUTUKSEN TOTEUTUS JA INVESTOINTI

Koulutus tapahtuu oman työn ohessa Helsingissä.

Koulutusryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa vuodessa, kerran kuukaudessa kahtena arkipäivänä kerrallaan. Ensimmäisenä vuonna yksi näistä kokoontumisista on neljän päivän pituinen internaattijakso. kokoontumis-/lähiopetusjakojen lisäksi on välityöskentelyä pienryhmissä ja toisena koulutusvuonna myös lyhyitä kirjallisuusesseitä.

Koulutuksen hinta on 11.400€ (sis alv 24%)
Koulutus laskutetaan lukukausittain tai sopimuksen mukaan kuukausittain 24kk:n ajan.
Koulutuksessa on neljä lukukautta ja koulutuksen kokonaiskesto on 18-24 kuukautta.

Seuraava koulutusryhmämme aloittaa 11.10.2018.
Hakuaika ryhmään on käynnissä.

Lisätietoja:

info[at]ihminentavattavissa.fi, p. 010 235 6555
 

Kasvuohjelman sisältö